dimecres, 18 de setembre del 2013

Mini Records d'Estiu ....

 
Hola a tots !!!!
 
Per fi us puc ensenyar les fotos del taller que vàrem fer del mini d'scrap. La veritat és que va ser molt interessant i van quedar uns minis molt i molt xulos !!!!
 
El local que ens van cedir per a fer el taller era molt acollidor, i això i un bon esmorzar va fer que el matí passés ràpid, ràpid.
 
 




Us ensenyo les fotos del meu mini. Vaig utilitzar papers de la col·lecció Carte Postale de Basic Grey i encara que volia uns colors mes vius per aquestes fotos, el resultat final em va encantar !!! 
Vam experimentar amb el gesso i les aquarel·les, que sempre fan una mica de por, i encara que no van triomfar massa, crec que van quedar coses ben interessants.
 
 
 
 
 
I aquí unes fotos de detalls de la resta de minis:
 
 
 
 
 
 
Noies espero que gaudíssiu tant com jo d'aquesta trobada !!!
 
 
Aviat repetirem i proposarem altres tallers, estigueu atents :)
 
 
Fins llavors, una abraçada !!!!
 
 
Cristina



dimarts, 10 de setembre del 2013

Diada DIY

   Feliç Diada a tothom!!

   Porto uns quants dies preparant-me per la Diada d'enguany, organitzant-me a mi i a unes amigues per anar plegades a fer la Via Catalana, quina emoció!!

     Com no podia ser d'una altra manera he decidit no comprar-me la samarreta oficial i fer-me'n una jo mateixa. El que no tenia previst és que la samarreta m'anés tan gran, cosa que pot passar quan envies el marit a comprar-te una peça de roba, però he aprofitat aquest revés per personalitzar-me encara més la samarreta. A continuació veureu la transformació.


     Com podeu veure, la samarreta en si és un xic típica i normal, a més de ser massa gran, o sigui que com no hi ha mal que no sigui per bé... i amb el meu ajudant preferit... li he fet un parell de tunnings: el primer és estrènyer-la pels laterals,


i el segon, posar-li una goma a la part de baix.


     Posar la goma és molt senzill, primer li fem una vora prou ample per la goma, a la part inferir de la samarreta. Cosim aquesta vora deixant un tros sense tancar. Passem la goma per dins de la vora i la cosim. I finalment acabem de cosir el tall que em deixat obert.



     Voilà!! la samarreta està "tunnejada".


     I ara arriba el moment més patriòtic, pintar l' estelada sobre la samarreta. El que diré ara no cal que ho llegiu els que sou anti-supermercat-xino, la pintura tèxtil l'he comprat als xinos, m'ha costat 2.60€, algun dia havíem de fer la prova de si anava bé o no, de moment sembla que sí, però ja us ho diré quan renti la samarreta i no se'n vagi la pintura.

     Per internet he buscat una estrella qualsevol i l'he imprès a la mida que m'ha interessat, l'he retallat i l'he fet servir de plantilla. Com que no tenia cap pinzell a mà he fet servir una esponja per maquillar, d'aquelles triangulars, i d'aquesta manera i amb compte he estampat una bonica estrella vermella.

     A la hora de fer les quatre barres he tornat a fer servir les eines de McGiver, com a plantilla he fet servir el clàssic "celo" de tota la vida, la veritat és que és molt resultón!


     Espero que us hagi agradat aquest tutorial-post patriòtic.

     Passeu molt feliç Diada.

     Visca Catalunya!!

     Petons,

     Àngela














dilluns, 2 de setembre del 2013

Bolso amb olor a estiu


Hola de nou !!!

Aquesta desconnexió del blog no estava prevista, però ja sóc aquí !!! 
Tants dies lliures i he cosit poc, molt poc ... al contrari que molta gent, ho sé, però què hi farem, amb nens pel mig sóc incapaç de cosir amb concentració. 

Us ensenyo un bolso que vaig fer en un taller. Les teles són de l'Amy Butler i són molt, molt virolades, però vaig fer cas a la Montse i em vaig atrevir a combinar aquestes dues teles que fan estiu, estiu jeje






El patró és el bolso Equador de Jan et Jul. És un bolso molt gran i has d'anar amb compte de no carregar-lo massa. Crec que hi acabaré fent una butxaca exterior per la part del darrera per guardar les claus i el mòbil, perquè m'he tornat boja buscant les coses per dins.














Fins la propera, ara sí que us prometo que serà ben aviat !!!


Cristina