dimarts, 2 de juliol de 2013

Casament de M&E, segona part


Avui toca fer l’entrada de la decoració interior i exterior del casament de M&E ...

I com no, vam continuar jugant amb els colors de la núvia.


Exteriors:

No vam decorar res en excés, la zona de la cerimònia la vam deixar tal qual estava decorada per la casa de colònies. On li vam voler donar el toc de color va ser en tota la tanca que envoltava l’espai on tenia lloc l’acte. 

Vam tallar tul d’uns 20cm d’ample i d’una llargada de 1,2m, vam alternar fúcsia, verd aiguamarina i violeta. Vam fer simplement un nus perquè vam voler aprofitar el ventet que feia per a què la tela voleiés una mica.

Interiors:

Seguint l’estètica que utilitzava la casa en els casaments vam penjar el tul dels dos pals centrals cap als extrems alternant els colors amb el blanc. 
També vam troquelar  i cosir unes  simpàtiques papallonetes en un tul blanc que anava lligat al centre de la carpa.Sabíem que a la núvia li agradaven i també les vam aprofitar per a donar un toc especial als bastidors on les reines de la casa hi portaven els anells.
 Els centres de taula estaven formats per tres testos pintats de diferents mides, i , no cal dir de quins colors oi ??? El més petit de tots amb un cactus (sense espines), el mitjà amb una planta verda i el més gran de tots  ple de pedra volcànica on hi anava clavat el número de taula fet amb roba.

Espero que us hagi agradat, a nosaltres ens va divertir molt fer-ho,... properament farem una altra entrada sobre el casament, crec que serà l’última,.... o no!

Vull recordar que en aquest esdeveniment em va ajudar una altra agulla, la Cristina, tot i que a última hora no va poder assistir al casament, només una breu estona, entre d’altres perquè l’acabaven d’operar dels queixals del seny. 

Però també vaig comptar amb l’ajut de l’Esther una amiga, mil gràcies pel teu ajut i pel teu suport i les teves aportacions creatives i el teu bon humor,....

I ja he parlat massa !!!

Que tingueu un feliç dia, ple de positivisme!!!

Muaks muaks

Helena

2 comentaris:

  1. Veig que també heu estat liades amb un casament, nosaltres també!!! Us ha quedat tot molt bonic!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies noies!
    En breu penjarem l'últim post del casament, a veure si us agrada : )

    ResponElimina