dimarts, 10 de setembre del 2013

Diada DIY

   Feliç Diada a tothom!!

   Porto uns quants dies preparant-me per la Diada d'enguany, organitzant-me a mi i a unes amigues per anar plegades a fer la Via Catalana, quina emoció!!

     Com no podia ser d'una altra manera he decidit no comprar-me la samarreta oficial i fer-me'n una jo mateixa. El que no tenia previst és que la samarreta m'anés tan gran, cosa que pot passar quan envies el marit a comprar-te una peça de roba, però he aprofitat aquest revés per personalitzar-me encara més la samarreta. A continuació veureu la transformació.


     Com podeu veure, la samarreta en si és un xic típica i normal, a més de ser massa gran, o sigui que com no hi ha mal que no sigui per bé... i amb el meu ajudant preferit... li he fet un parell de tunnings: el primer és estrènyer-la pels laterals,


i el segon, posar-li una goma a la part de baix.


     Posar la goma és molt senzill, primer li fem una vora prou ample per la goma, a la part inferir de la samarreta. Cosim aquesta vora deixant un tros sense tancar. Passem la goma per dins de la vora i la cosim. I finalment acabem de cosir el tall que em deixat obert.



     Voilà!! la samarreta està "tunnejada".


     I ara arriba el moment més patriòtic, pintar l' estelada sobre la samarreta. El que diré ara no cal que ho llegiu els que sou anti-supermercat-xino, la pintura tèxtil l'he comprat als xinos, m'ha costat 2.60€, algun dia havíem de fer la prova de si anava bé o no, de moment sembla que sí, però ja us ho diré quan renti la samarreta i no se'n vagi la pintura.

     Per internet he buscat una estrella qualsevol i l'he imprès a la mida que m'ha interessat, l'he retallat i l'he fet servir de plantilla. Com que no tenia cap pinzell a mà he fet servir una esponja per maquillar, d'aquelles triangulars, i d'aquesta manera i amb compte he estampat una bonica estrella vermella.

     A la hora de fer les quatre barres he tornat a fer servir les eines de McGiver, com a plantilla he fet servir el clàssic "celo" de tota la vida, la veritat és que és molt resultón!


     Espero que us hagi agradat aquest tutorial-post patriòtic.

     Passeu molt feliç Diada.

     Visca Catalunya!!

     Petons,

     Àngela














4 comentaris: