diumenge, 12 de gener del 2014

Anima't i vine !!!


Hola a tots !!!

Estic molt contenta de presentar-vos una acció solidària que es durà a terme el proper diumenge 19 de gener al punt de trobada de la Rambla de Girona.

Les agulles participem en una associació que juntament amb amics de la gent gran i dins de la campanya la Bufanda de la iaia durem a terme una teixida en públic. Enguany és el segon any que es realitza aquesta campanya que impulsen amics de la gent gran i el mundo al revés.  


slide11


Si, si,  heu sentit bé, ens plantarem al punt de trobada de la Rambla de Girona i farem bufandes, bufandes de mil colors per col·laborar fent una de les coses que més ens agrada fer: Teixir

Durant el matí es realitzaran tallers per ensenyar a gent a fer mitja o ganxet, si ja en saps, genial, porta les teves agulles i llanes i vine a teixir amb nosaltres una bufanda que posteriorment es posarà a la venda, els diners de la venda aniran íntegrament destinats a l'associació amics de la gent gran. Si no, vine i t'ajudarem, segur que passaràs una bona estona per una bona causa. 


Com podeu ajudar-nos ???

Donant a conèixer aquesta jornada per intentar que arribi al màxim de gent possible mitjançant xarxes socials i el boca boca.


Portar una bufanda ja teixida per posar-la a la venda.
Les bufandes han de seguir un patró determinat: mesures 25cm d'ample x 150 cm de llarg, feta de cotó, llana o llana amb acrílic i pot ser feta a mitja o ganxet


Acompanyar-nos en aquesta agradable bojeria, porta les teves agulles i llanes i anima't


Comprant una de les bufandes
El preu ve determinat per la qualitat del material, acabat de la bufanda i per l'edat de la persona que l'ha teixit. 


Doncs ja ho sabeu, veniu sols o acompanyats amb familia o amics però vine, segur que t'ho passaràs d'allò més bé.



Data: Diumenge 19 de Gener 
Horari: d'11 a 14 h
Lloc: Punt de trobada de la Rambla de Girona


Si voleu més informació doneu un cop d'ull a les següents webs:



o envieu-nos un mail a nomtoquislesagulles@gmail.com



Una abraçada i fins diumenge  !!!


Cristina

4 comentaris:

  1. Sï , una iniciativa molt maca! Nosaltres no podem venir (logística de nens). Però seguirem el blog per a veure com ha anat ! Endavant amb la iniciativa Agulles !
    Les patchmanetes

    ResponElimina
  2. Gràcies noies !!! Farem un bon reportatge ; )

    ResponElimina