dimecres, 9 de juliol del 2014

Remember when...

Hola a tothom!
 
Avui a la meva entrada al blog no us porto cap manualitat, ooohhhh!, ja ho sé, no és el que esperàveu, però tot té una raó de ser.
 
El cap de setmana passat vaig anar a casa dels meus pares i se'm va acudir de demanar a la meva mare que agafés les capses amb fotos velles, que em feia gràcia mirar-les (la veritat és que estic pensant de fer un projecte Mamut, ja us explicaré de què es tracta si finalment em decideixo a fer-lo).
 
Doncs mirant les fotos em vaig trobar amb aquesta:
 
 
Sí, sóc jo...
 
Em sembla que tenia uns nou o deu anys. En veure-la em vaig preguntar: quan fa que m'agrada fer manualitats? i quines manualitats he fet durant la meva vida?
 
Donant voltes al cap vaig recordar les classes de manualitats que en feia Sor Engràcia a les monges franceses de Lloret. Amb ella vàrem fer de tot: ganxet, mitja, brodat, macramé, marqueteria, fang, dibuixar, pintar,... Aquella dona podia amb tot!
 
També em vaig adonar que durant quasi tota la meva vida se m'ha animat a fer manualitats, i com que veia que els demés també en feien, doncs jo ho veia d'allò més normal.
 
A la meva mare la he vist cosir, fer mitja, ganxet (a casa hi havia al bany uns barrets fets de ganxet per dissimular el rotlle de paper higiènic) i més endavant patchwork. Si heu anat seguint el blog veureu que amb els nens anem fent manualitats, la meva mare també ho feia amb mi, pintàvem els ous per Pasqua i les galetes per Nadal.
 
Amb una de les meves àvies vaig aprendre a brodar. I segur que si hagués tingut més contacte m'hauria ensenyat moltes més coses.
 
Doncs ja ho veieu, de cop em vaig fer gran i vaig deixar-ho tot de banda, fins que les amigues em van tornar a acostar a aquelles aficions que de nena m'havien agradat tant.
 
Em sembla que avui us he donat una bona xerrada, tranquil·les que no crec que aquestes reflexions es repeteixin gaire sovint. Hehehehehe!!
 
I ara vosaltres, com recordeu l'inici de la vostra afició a les manualitats? Quines feu normalment? Deixeu-nos un comentari que ens aradaria molt saber-ho.
 
Una abraçada,
 
Àngela

4 comentaris:

  1. jaja Àngela tu ja has nascut crafter directament !! La meva mare savia fer de tot però no tenia temps per fer coses perquè treballava tot el dia i tenia dos nens petits i a més la meva àvia li havia fet avorrir de petita ;-o)
    Jo en canvi he sortit crafter rematada però de grandeta i m'encanta fer coses amb les meves filles !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben bé que cadascuna té la seva pròpia història. Ara toca gaudir al màxim del que ens agrada fer i compartir-ho amb tothom.

      Elimina
  2. Doncs jo ben al contrari...de petita era un desastre amb les manualitats...i de gran se'm donen força millor! Ara...això teu està clar que ve en els gens familiars! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que compta és que finalment has trobat el que t'agrada, et distreu i disfrutes.

      Una abraçada!

      Elimina