dimecres, 7 de març de 2018

Tornem-hi!!!!

Fa molt que no publiquem rés al blog i també fa molt que diem de tornar-hi... Per mi és una manera de seguir en contacte amb les meves amigues encara que estigui a l'altra punta de món!!! Si senyores!!! Cap a Austràlia hi faltava gent i tota la família vam agafar els trastets i cap aquí que ens en vam anar!!!

El problema que tinc és que entre tots els trastets que vam agafar (més aviat el meu home) no va pensar en agafar la meva màquina de cosir plana... Fa 5 mesos que quan he de cosir alguna cosa ho he de fer a mà!!! Doncs ara ell s'haurà d'esperar a que li faci la vora dels seus texans nous!!!
😂😂😂

Al juliol venim de vacances i ja m'ocuparé jo d'agafar les meves màquines de cosir, vaig intentar que em regalessin una màquina de cosir més professional pel meu 40é aniversari però no va colar, potser perquè demanava una màquina que valia més que el sofà nou...???

Mentre us penjaré unes fotos d'uns projectes que vam estar cosint abans de marxar amb la meva estimada H... Encara que no tinguéssim massa temps per penjar les nostres cosetes sempre miràvem de trobar un moment per fer algun projecte nou o simplement per fer un cafetó. Aquí estic cada vegada més adaptada però no sabeu com trobo a faltar les meves súper amigues, súper mames, súper treballadores, súper mullers i súper tot!!!!

P.S.: H!!! Has acabat els teus??? Jo encara en tinc un munt per cosir però els vaig deixar allà...

Feliç dimecres des de les antípodes!!!!
Marjorie
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada