dijous, 12 de juny del 2014

LO de somni

Hola de nou!
 
Avui torno a presentar-me a un concurs de LO (LayOut o làmina d'Scrap). Aquesta vegada la pàgina de PlayScrap ens presentava un "Sketch" o plantilla que m'ha semblat xulo, i el que encara m'ha semblat millor és el tema: un lloc on m'agradaria viatjar.
 
Doncs com tota nena (jo encara em considero molt jove...)a mi m'agradaria anar a DisneyWorld, somniar per somniar, no em quedo amb Paris, jo vull anar a Orlando. Al país "donde los sueños se hacen realidad".
 
Fora conyes, us ensenyo com ha quedat el LO i a continuació un pas a pas.
 
 
Com podeu veure m'he decidit pels colors clàssic Disney, els d'en Mickey.
 
He començat amb una cartolina blanca, realment és un paper d'Scrap d'una sola cara que per darrere era blanc, i com que no l'anava a fer servir he utilitzat el darrere. Primer he ruixat amb un spray groc i després amb un altre de vermell (de fabricació casolana). Un cop ha estat tot sec he fet servir un stencil o plantilla (fet amb la meravellosa portrait) i tinta vermella distress per fer els cors.
 
 
Ara començo a enganxar papers, a la cantonada per seguir la plantilla o sketch. I també afegeixo la foto amb dos papers i un tag o etiqueta a sota. Finalment he afegit el títol i la foto de la família amb quadrets de foamy adhesiu.
 
 
Ara ja només queden els detalls: amb un retolador de punta fina he fet un fals cosit al tall de paper groc, amb aquest mateix retolador he escrit la crònica.
 
He retallat 2 cercles que he enganxat sobre el triangle vermell simulant els botons del pantaló d'en Mickey.
 
I finalment he afegit un parell de detalls negres a la làmina, per si us ho pregunteu són rubbons o les clàssiques "calcomanies".
 
 
 
Espero que us hagi agradat, i desitgeu-me sort, a veure si guanyo!
 
Un petó.
 
Àngela

 


5 comentaris:

  1. T'ha quedat preciós!! Vols saber una cosa? Mai és prou tard per anar a Disneyworld; jo hi vaig anar als 30 i sempre dic que m'agradaria anar-hi amb les meves filles; crec que la il·lusió i la felicitat que els hi pugui proporcionar ho val tot ;-o) He d'estalviar una mica però per poc que pugui ho faré ;-o)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea es anar aquest any o el vinent, i l'ideal seria per nadal, aixo si que es somiar!!

      Elimina
  2. Hola Angela, ¡¡venga a probar las tintas, genial!! Disney-Orlando debe ser la bomba ir allí!! Muchas gracias por participar!!!

    bsos

    Beatriz y Lorena

    ResponElimina
    Respostes
    1. Le estoy cogiendo el gusto al guarreo. Me alegra que os guste.

      Un abrazo para las 2!

      Elimina
  3. És molt xula la làmina...i et mereixes guanyar i fer el teu somni realitat! Petons!

    ResponElimina